FLYG DIREKT MED NORWEGIAN KÖPENHAMN – PRISTINA

Norwegian erbjuder med start den 2 maj direktflygningar mellan Köpenhamn och Pristina, Kosovo, på måndagar och fredagar till och med slutet av oktober. Detta ger resenärerna möjlighet att enkelt och bekvämt ta sig till Pristina utan mellanlandningar. Bagage finns också att köpa till.

Pristina är en spännande destination med många sevärdheter att upptäcka. Staden är känd för sin rika historia och kultur, men också för sin livliga nattklubbsscen och shoppingmöjligheter. Pristina är också hem för många historiska platser, inklusive antika Ulpiana och Dardanien, som är viktiga arkeologiska platser från Illyrien tiden och tidig medeltid.

För den som är intresserad av konst och kultur finns det många museer att besöka i Pristina, inklusive det nationala museet som är hem för en stor samling av kosovarisk konst och kultur. Nattlivet i Pristina är också mycket livligt med många barer och klubbar att besöka.

Boka din biljett med Norwegian idag och upplev allt Pristina har att erbjuda, från historiska platser till nattlivet och shoppingmöjligheter. Direktflygningen mellan Köpenhamn och Pristina gör det enkelt och bekvämt att besöka denna spännande destination!