DIREKTFLYG MALMÖ-PRISTINA MED TRADE AIR UNDER 2023

Under 2023 erbjuder Trade Air regelbundna flyg mellan Malmö och Pristina, Kosovo, med två avgångar per vecka fram till slutet av mars. Flygen avgår på måndagar och fredagar och från april och tillsvidare tre gånger i veckan och även på onsdagar. Det ingår alltid bagage i varje flygbiljett som köps med denna flygbolag

Pristina är en historisk och kulturellt rik destination med många sevärdheter att upptäcka.

En av de mest imponerande sevärdheterna i Pristina är antika Ulpiana, en romersk stad som grundades på 100-talet f.Kr. Staden var en viktig handels- och administrativ plats under romartiden och är fortfarande en av de viktigaste arkeologiska platserna i Kosovo. Besökare kan se resterna av den romerska teatern, thermena (badhus), forumet och andra historiska byggnader.

En annan intressant plats att besöka är Dardanien, en historisk plats som är känd för sina arkeologiska fynd från romartiden och tidig medeltid. Platsen är hem för resterna av en romersk fästning och ett antal andra historiska byggnader och monument.

För den som är intresserad av konst och kultur finns det många museer att besöka i Pristina, inklusive det nationala museet som är hem för en stor samling av kosovarisk konst och kultur. För den som är intresserad av shopping finns det många butiker och marknader att utforska, där man kan hitta allt från traditionella handgjorda textilier till moderna kläder och accessoarer.

Trade Air erbjuder enkel och bekväm resa till Pristina, så boka din biljett idag och upptäck allt som den historiska och kulturella destinationen har att erbjuda!