Hos oss är kunden alltid i centum

Välkomna till Resebyrå Kosova.se

Resebyrå Kosova.se, en företagsgrund som har sin början 2008 och som sedan dess har växt och utvecklats till en ledande resebyrå inom flygresor från Skandinavien till Pristina och Shkup (Skopje).

Grundaren Besim Metaj hade från början en vision om att erbjuda billiga och säkra resor till Pristina och Shkup, och genom åren har företaget lyckats genomföra flygresor i samarbete med Adria Airways och genom att implementera en direktflyglinje från Malmö till Pristina under sommarmånaderna.

2010-2012 så öppnades även en direktlinje från Köpenhamn till Pristina i samarbete med Adria Airways, men eftersom de flesta kunderna kom från Sverige så valde man senare att genomföra linjen från Malmö istället.

2014-2018 så startade Resebyrå Kosova.se ett strategiskt partnerskap med Adria-Airways för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet för resenärerna från Skandinavien till Pristina. Detta eftersom det tidigare funnits oseriösa aktörer som chartrade plan och inte säkerställde resenärernas hemkomst.

Genom att ha ett tydligt kundfokus och innovativ bolagsstyrning så har Resebyrå Kosova.se lyckats expandera sin marknadsposition inom flygresor till Pristina och Shkup. Denna strategi är fortfarande grunden för företagets långsiktiga framgång i en alltmer konkurrensutsatt miljö.

Sedan mars 2018 så erbjuder Resebyrå Kosova.se även bussresor till Kosovo och Makedonien en gång per vecka året runt.

Genom vårt ständigt utvecklande nätverk har vi byggt broar mellan Europa och Kosovo och Makedonien för att underlätta resandet för fler människor. Vi erbjuder våra kunder kompletta researrangemang, vilket gör det enkelt för dem att planera och genomföra sin resa.

Sedan 2008 har vi på ett pålitligt sätt hjälpt familjer att besöka varandra genom att erbjuda billiga och högkvalitativa flygresor till Kosovo och Makedonien. Vi började som Resebyrå Kosova.se och har sedan dess utvecklats till att även erbjuda regelbundna bussresor från Sverige till dessa länder. Idag är Resebyrå Kosova.se en ledande resebyrå för resor till Kosovo och Makedonien.

Besim Metaj VD, Resebyrå Kosova.se