Hos oss är kunden alltid i centum

Välkomna till Resebyrå Kosova.se

2008 – 2010: Företagets grund och första framgångar

Dagens Resebyrå Kosova.se grundades av Besim Metaj med visionen att sälja billiga och säkra resor till Pristina och Shkup (Skopje). Bland annat att genom senare år realisera flygresor i samarbete med Adria Airways och implementeringen av direkta flyglinjen Malmö – Pristina som genomförs under somrarna.

2010-2012:

Med initiativ av Resebyrå Kosova.se öppnades även direktlinjen Köpenhamn – Pristina i samarbete med Adria Airways vilket senare istället genomfördes från Malmö för att komma kunden närmare då de flesta kunder var från Sverige.

2014-2018:

Besim Metaj initierade strategiskt partnerskap med Adria-Airways för att uppnå hög kvalitet i hantering och genomförande av resor på ett säkert sätt från Skandinavien till Pristina. Detta efter flera års pågående oseriös verksamhet av aktörer som genom att chartrade plan aldrig säkerställde resenärens hemkomst.

Genom sitt tydliga kundfokus och innovativa bolagsstyrning expanderade Resebyrå Kosova.se snabbt sin ledande marknadsposition inom flygresor från Skandinavien  till Pristina och Shkup (Skopje).

Detta åtagande bidrog till att stärka Resebyrå Kosova.se:s marknadsposition och öka kundnöjdheten. Denna strategi är än idag grunden för att säkerställa företagets långsiktiga framgång i en alltmer konkurrensutsatt miljö.

2018-

Vid sidan av flygningarna till Pristina och Skopje genomför resebyrå Kosova.se även bussresor till Kosovo och Makedonien. Med start i slutet av mars 2018 genomförs bussresor till dessa länder en gång per veckan och året runt.

Genom vårt växande nätverk har vi utvecklat broar mellan Europa och Kosovo, Makedonien för fler och fler människor. Detta genom att erbjuder våra kunder heltäckande reselösnningar.
Sedan 2008 har vi på ett tillförlitligt sätt överbryggat gapet mellan familjer. I början som Resebyrå Kosova.se och numera som GSA Adria  för Scandianavien. Idag är Resebyrå Kosova.se en ledande resebyrå av billiga och högkvalitativa flygresor till Kosovo och Makedonien. Numera genoma att avän erbjuda våra kunder regelbundna bussresor från Sverige till Kosovo och Makedonien.
Besim Metaj VD, Resebyrå Kosova.se